Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στη Χαλκιδική, στο Βόρειο και Βορειοανατολικό Αιγαίο και πιθανόν τοπικά στην Εύβοια και στις Σποράδες, αναμένονται την Τρίτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα κεντρικά και βόρεια από 17 έως 32 βαθμούς, στο Ιόνιο από 22 έως 29, στα δυτικά και νότια από 20 έως 31 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, αλλά στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και στα Δωδεκάνησα θα ενισχυθούν σε ισχυρούς 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Πολύ ενισχυμένοι δυτικοί άνεμοι εντάσεων έως 7 μποφόρ θα επικρατήσουν στα νοτιότερα τμήματα της Πελοποννήσου και στη θάλασσα των Κυθήρων.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στην Θεσσαλονίκη, άνεμοι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.