Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι των Παξών από την οικογενειακή τραγωδία που εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στους Παξούς όταν ένας 15χρονος που επέβαινε σε νοικιασμένο ταχύπλοο, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειας του, γλίστρησε, έπεσε στη θάλασσα και βρήκε φρικτό θάνατο από την προπέλα του σκάφους, που τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας των Παξών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, πρόκειται για οικογένεια Άγγλων οι οποίοι διαμένουν στην Αμερική και βρίσκονταν στους Παξούς για διακοπές.

Γισ το ίδιο θέμα το Λιμενικό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται ότι ο 15χρονος, επέβαινε στο ενοικιαζόμενο ταχύπλοο «Υδροχόος» με κυβερνήτη τον 54χρονο πατέρα του, καθώς ακόμα και με δύο ανήλικους αλλοδαπούς, ηλικίας 17 και 15 ετών.

Κατά τη διάρκεια του πλου στη θαλάσσια περιοχή περίπου μισό ναυτικό μίλι έξω από τον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών, και με κατεύθυνση νότια της ν. Παξών, ο 15χρονος έπεσε στη θάλασσα, με αποτέλεσμα το τραυματισμό του από την προπέλα του ίδιου σκάφους.

Με μέριμνα του πατέρα του, μεταφέρθηκε στον παλαιό λιμένα Γάιου Παξών, ενώ από το Λιμενικό Σταθμό Παξών που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 54χρονος, ο οποίος αφού απολογήθηκε αφέθηκε ελεύθερος. Η σορός μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κέρκυρας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.