Συνεχίζει να εκτίθεται η κυβέρνηση στο θέμα των θυμάτων της φωτιάς στο Μάτι, καθώς δεν λέει να βάλει τέλος στη σύγχυση με τον αριθμό των νεκρών. Μέχρι το πρωί της Τετάρτης οι νεκροί (από την Πυροσβεστική και την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας) ήταν 91. Και ξαφνικά το μεσημέρι της ίδιας μέρας ήρθε η πληροφορία ότι η Ιατροδικαστική Υπηρεσία παρέδωσε στους εισαγγελείς τον κατάλογο με τα θύματα. Εκεί οι νεκροί είχαν γίνει 92.

Ακολούθησε νέα ανακοίνωση από την Πυροσβεστική, από την οποία προέκυψε ότι ο 92ος νεκρός ήταν ένας 85χρονος πτέραρχος εν αποστρατεία, ο οποίος νοσηλευόταν στο 251 ΓΝΑ. Όπως γράφουν Τα Νέα, συμπεριελήφθη με καθυστέρηση στη λίστα, επειδή αντιμετώπιζε ούτως ή άλλως προβλήματα υγείας...

Εν τω μεταξύ, όπως επίσης έγινε γνωστό, όποιος θέλει να λάβει γνώση της λίστας με τα ονόματα των θυμάτων, θα πρέπει να καταθέσει αίτηση στην Πολιτική Προστασία. Επιπλέον, η ΠΟΕΔΗΝ καταγγέλλει και «κρυφτούλι» με τους τραυματίες, ώστε -όπως εξηγεί- να κρυφτεί το μέγεθος της καταστροφής, ο αριθμός των νεκρών και οι ελλείψεις στις ΜΕΘ.

Το υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι παραμένουν σε νοσοκομεία 35 άτομα, ενώ διασωληνωμένα σε ΜΕΘ είναι έξι. Η ΠΟΕΔΗΝ ανεβάζει σε οκτώ τους ασθενείς στις ΜΕΘ και έξι στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Θριάσιου.