Σε μια υπόσχεση με έντονο προεκλογικό χαρακτήρα φαίνεται ότι θα προχωρήσει το βράδυ ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του. Σε μια προσπάθεια να μετριάσει επιπλέον τις αντιδράσεις, που έχει προκαλέσει η συμφωνία των Πρεσπών, ο Αλέξης Τσίπρας, προσανατολίζεται σε μια εξαγγελία που θα δίνει λύση στο γηπεδικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ.

Κάτι τέτοιο φάνηκε από την πρωϊνή επίσκεψη του Αλέξης Τσίπρα στο περίπτερο του ΠΑΟΚ όπου και μίλησε με νόημα στους ανθρώπους του Δικεφάλου του βορρά για την ανάπλαση του γηπέδου στην Τούμπα. Ο πρωθυπουργός παρέλαβε μια φανέλα με το νούμερο 19 από τους ανθρώπους της ομάδας που βρίσκονται στο περίπτερο, καθώς και μια τιμητική πλακέτα του Δικεφάλου για την 83η ΔΕΘ, ενώ στον πρέσβη των ΗΠΑ, Τζέφριο Πάιατ, ο οποίος ήταν μαζί, δώρισαν μια φανέλα με τον αριθμό 26.

Οι αριθμοί που δόθηκαν δεν ήταν τυχαίοι… Μαζί (19 και 26) συμβολίζουν τη χρονιά που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ (1926). Ένα γνωστός φίλαθλος του ΠΑΟΚ ο οποίος βρίσκονταν στην μπουτίκ της ομάδας είπε στον Τσίπρα: «Μας έχεις υποσχεθεί γήπεδο και πρωτάθλημα!». Ο Πρωθυπουργός αστειευόμενος γύρισε και του είπε: «Δεν ξαναλέω για το πρωτάθλημα γιατί θα γκρινιάζουν άλλοι». Για το γήπεδο πάντως επισήμανε: «Όλα θα γίνουν…».

Ο Τσίπρας λίγο πριν αποχωρήσει σημείωσε ότι θα έχει ευχάριστα για τον Δικέφαλο στην βραδινή του ομιλία, ενώ επίσης αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό από την Μπενφίκα: «Μας στεναχωρήσατε προχθές, περιμέναμε όλοι στην τηλεόραση να πανηγυρίσουμε την πρόκριση απέναντι στη Μπενφίκα, αλλά…» είπε ο Τσίπρας στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και τις κοπέλες που βρίσκονταν στο περίπτερο λέγοντας: «Έχει ομορφύνει ο ΠΑΟΚ…!».