Σε μια καφετέρια θα στεγάζεται το 1ο νηπιαγωγείο Καματερού. Αυτή η ιδιότυπη λύση δόθηκε από τον Δήμο, γιατί τα παιδιά του σχολείου δεν χωρούσαν στην ήδη υπάρχουσα αίθουσα.

Οι μαθητές την ημέρα του αγιασμού ενημερώθηκαν ότι με κλήρωση οι μισοί θα πρέπει να φοιτήσουν σε αυτό τον χώρο που ανήκει σε ιδιώτη. O ίδιος μίσθωσε το χώρο στον Δήμο και τώρα γίνονται οι απαραίτητες εργασίες έτσι ώστε να ξεκινήσουν κανονικά τα μαθήματα την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού ανέφερε στον ΑΝΤ1 ότι τον Ιούλιο ενημερώθηκε ότι θα χρειαστεί επιπλέον χώρος για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και από τις τρεις χώρους που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον η καφετέρια πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

«Υπήρξαν τρεις χώροι που είχαν επιλεχθεί για να νοικιαστούν για νηπιαγωγείο. Οι τρεις επιτροπές που συνεδρίασαν, του υπουργείου Παιδείας, η Εφορία και η Πολεοδομία, αποφάσισαν ότι αυτό το κτίριο έχει τις προδιαγραφές για νηπιαγωγείο. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια διελκυστίνδα της γραφειοκρατίας και για αυτό τα παιδιά δεν ξεκίνησαν στην ώρα τους.»