Με μια οργισμένη ανάρτηση σχολίασε η δημοσιογράφος, Έλενα Ακρίτα, την κίνηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας να στοχοποιήσει τον Καθηγητή Κώστα Συνολάκη, επιλέγοντας να αναρτήσει στο Facebook τη διεύθυνση του σπιτιού του.

Η κ. Ακρίτα επισημαίνει ότι ο κ. Πολάκης με την κοινοποίηση της διεύθυνσης του σπιτιού του καθηγητή, βάζει σε κίνδυνο τον κ. Συνολάκη και την οικογένειά του, παραβιάζει προσωπικά δεδομένα, στοχοποιεί, παρανομεί, αλλά όπως σχολιάζει «...σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;»

Στο προφίλ της στο Facebook, η δημοσιογράφος έκανε λόγο για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και στοχοποίηση του καθηγητή, που συνέταξε το πόρισμα για το Μάτι αλλά και παρανομία εκ μέρους του κ. Πολάκη σχολιάζοντας με νόημα: «αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;»

Αναλυτικότερα, στην ανάρτησή της αναφέρει τα εξής:

«Ξέρουμε πού μένεις, Κωνσταντίνε Συνολάκη. Κοινοποιούμε δημόσια την διεύθυνση του σπιτιού σου χωρίς την συναίνεση σου βάζοντας έτσι σε κίνδυνο εσένα και την οικογένειά σου. Παραβιάζουμε τα προσωπικά σου δεδομένα, σε στοχοποιούμε, παρανομούμε αλλά δεν κολώνουμε σκιάζονται ωρέ τα παλικάρια;» ήταν η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα.