Τη δική του απάντηση στα όσα ανέφερε το πρωί της Τετάρτης στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κυρία Κατερίνα Παπακώστα, έδωσε μέσω facebook ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα».

Η κυρία Παπακώστα άφησε να εννοηθεί πως τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης είναι γνωστά στην Αστυνομία, λέγοντας πως πρόκειται για άτομα που γράφουν ανοιχτά σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προσθέτοντας πως είναι αποφασισμένη να «στείλει τον λογαριασμό» στον «Ρουβίκωνα» για τις φθορές που έχει προκαλέσει.

Τόνισε πως δεν είναι δυνατόν να επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να προκαλεί φθορές που επισκευάζονται με χρήματα φορολογούμενων πολιτών οι οποίοι υπέστησαν «αφαίμαξη» την εποχή των Μνημονίων.

Το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα απάντησε με διπλή ανάρτηση το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως ανέφερε στην πρώτη «είμαι προφανώς μεταξύ αυτών που «φωτογράφισε» η κυρία υπουργός, αφού γράφω αρκετά συχνά στο facebook. Από σήμερα όντως ο λογαριασμός ήρθε. Το δόγμα της παρακολούθησής μου από την Ασφάλεια άλλαξε. Πλέον δεν με ακολουθούν από απόσταση προσπαθώντας να δουν που πάω αλλά με πηγαίνουν… συνοδεία περικυκλώνοντας την αφεντιά μου με τις μηχανές».

Μέχρι εδώ όλα καλά το περίμενα ξέρω πως πάει «το παιχνίδι». Σε 13′ λεπτά τους έφυγα. Και παραθέτω στην επόμενή μου ανάρτηση τρεις φωτό που έβγαλα σήμερα παρακολουθώντας την βρετανική πρεσβεία σε περίπτωση που αποφασίσουμε να πάμε. Για την γνησιότητα της μέρας (ότι είναι σημερινές) μπορούν να δουν από τις κάμερες τα δύο άτομα που φαίνονται στη μια φωτό και κάθονταν για ώρα μπροστά στην είσοδο της πρεσβείας» συμπλήρωσε.

Στη δεύτερη ανάρτηση ανέβασε τρεις φωτογραφίες με την πρόσοψη της βρετανικής πρεσβείας.