Συναγερμός επικρατεί στην πυροσβεστική και στην αστυνομία, καθώς δύο άνδρες απεγκλωβίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, όταν κατά τη διάρκεια της εργασίας τους έπεσε τοίχος που επισκεύαζαν και τους καταπλάκωσε.

Το περιστατικό συνέβη σε σπίτι κοντά στο χωριό Μουντάδος της Τήνου περίπου στις 9 το πρωί.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο άνδρες που επισκεύαζαν τον τοίχο καταπλακώθηκαν από τις πέτρες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν σκάψει για να ενισχύσουν τα θεμέλια το τοίχου.  

Τους δύο άνδρες απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο στη θέση Άγρελας, 1χλμ. μακριά από το χωριό Μουντάδο. 

Δυστυχώς, οι δύο άνδρες είναι νεκροί, σύμφωνα και με την επιβεβαίωση  της διοικήτριας του κέντρου Υγείας Τήνου, Βαλεντίνα Γαβριελάτου, η οποία δήλωσε στο protothema.gr ότι «Διακομίσθηκαν δυστυχώς και οι δυο νεκροί. Πρόκειται για δυο άντρες 51 και 63 ετών οι οποίοι ήταν δημότες Τήνου. Έκαναν κάποιες εργασίες, έστηναν τοίχο ο οποίος έπεσε και τους πλάκωσε. Αυτά γνωρίζουμε μέχρι στιγμής. Αναμένεται να γίνει νεκροψία».  

Η αστυνομία που διερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και τον υπεύθυνο εργολάβο.