Yπόθεση εμπρησμού σε επιχείρηση, στο Ηράκλειο, εξιχνιάστηκε από τις αρχές και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 36χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται επιπλέον και για όπλα.

Μετά από καταγγελία για εμπρησμό τα ξημερώματα της 6ης Οκτωβριου, σε επιχείρηση ιδιοκτησίας 33χρονης από το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών, οι αστυνομικοί κατέληξαν μετά από έρευνα, στο ότι ο 36χρονος είχε διαπράξει την παραπάνω πράξη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε και έρευνα στο σπίτι όπου διαμένει, και οι αστυνομικοί, βρήκαν δύο πιστόλια.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και ο συγκεκριμένος άνδρας θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

--Στην Κρήτη, συνελήφθησαν 24 αλλοδαποί και συγκεκριμένα 14 άνδρες, 8 γυναίκες και δύο ανήλικοι, όταν από τους Αερολιμένες Ηρακλείου και Χανίων επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα για Γερμανία, Ιταλία, Βέλγιο, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Αυστρία.

Πρόκειται για συλλήψεις κατά το χρονικό διάστημα από 01.10.2018 έως και την 07.10.2018, που πραγματοποιήθηκαν όταν σε γενόμενο έλεγχο από αστυνομικούς, οι αλλοδαποί επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γαλλίας, Ιταλίας, Δανίας, Βουλγαρίας, Βελγίου, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιράκ, Πακιστάν ,Φιλανδίας, Αυστρίας και Σουηδίας προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό ευρωπαϊκές χώρες.

--Τέλος, συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, για ναρκωτικά, 43χρονος Έλληνας στο Ηράκλειο, όταν σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς στο σπίτι όπου διαμένει, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 γραμμάρια κάνναβης.