Πολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου. Αυξημένες θα διατηρηθούν οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 15 έως 26, στα κεντρικά από 10 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 29, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 27 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση τοπικά σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας από βορειοδυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις.

Καλός και ζεστός καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις και υγρασία στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.