Μια στιγμή φάνηκε πως ήταν αρκετή για να χάσουν τη ζωή τους τρεια παιδιά. Οι τρεις μαθητές είχαν κάνει κοπάνα από το σχολείο τους για να πάνε μια βόλτα με το αυτοκίνητο.

Μια κοπάνα που μέσα σε λίγη ώρα μετατράπηκε σε τραγωδία όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγάκι που οδηγούσε ένας 48χρονος Ρουμάνος, στην περιοχή της Τερψιθέας.

Νέες λεπτομέρειες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος Ενρίκο Μπουζάνι, με καταγωγή από την Αλβανία πήρε κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του και πήγε να πάρει τους φίλους του προκειμένου να κάνουν βόλτα στους δρόμους της Κυπαρισσίας.

Σύμφωνα με τον AΝΤ1, ο 15χρονος Ενρίκο μαζί με τον 15χρονο Νίκο Τριαλώνα και τον 15χρονο Βούλγαρο Χρήστο Μερτάι, καθώς είχαν αποφασίσει να το σκάσουν από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα.

Ωστόσο, ο Ενρίκο, φαίνεται πως έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και στην συνέχεια συγκρούστηκε με το διερχόμενο ημιφορτηγό που οδηγούσε ο 48χρονος Ρουμάνος.

Οι δυο φίλοι του σκοτώθηκαν ακαριαία από την σφοδρή σύγκρουση, ενώ ο ίδιος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στο Ρίο, όπου κατέληξε μετά από λίγες ώρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην παρέα των τριών 15χρονων υπήρχε ακόμη ένα παιδί, φίλος τους ο οποίος την τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην ακολουθήσει στη «διαδρομή του θανάτου» και επέστρεψε στο σχολείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος μαθητής βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αφού δεν μπορεί πως εκείνος σώθηκε ενώ οι τρεις φίλοι του χάθηκαν για πάντα.

Οι τρεις 15χρονοι, όπως αποκάλυψε στον ALPHA ο διευθυντής του ΕΠΑΛ, Δημήτρης Δράκος, πήγαν το πρωί στο σχολείο τους και παρακολούθησαν την πρώτη ώρα, ωστόσο την επόμενη το έσκασαν και αποφάσισαν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρας του ενός για να πάνε μία βόλτα στα Φιλιατρά.

«Ήσυχα παιδιά, ούτε δημιουργούσαν πρόβλημα ούτε τίποτα. Κάθε άλλο. Και με εκπλήσσει αυτό. Να βγουν να πάρουν το αυτοκίνητο του πατέρα τους και να αναπτύξουν τέτοια ταχύτητα χωρίς δίπλωμα», αναφέρει στο μέσο ο κ. Δράκος, ο οποίος πρόσθεσε ότι η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που οι σοροί των παιδιών ήταν σε τέτοια κατάσταση, που δεν μπορούσαν να αναγνωριστούν.

Σοκ προκαλούν επίσης τα όσα δήλωσε ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, Δημήτρης Δράκος, για τους 15χρονους που έχασαν τη ζωή τους στο μοιραίο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κυπαρισσία.  

«Οι γονείς ήρθαν στο νοσοκομείο. Δεν αναγνωρίζονται τα παιδιά. Είναι τόσο δυνατό το χτύπημα που απ' ότι μου είπαν οι αστυνομικοί δεν είναι αναγνωρίσιμα τα παιδιά», ανέφερε ο Δημήτρης Δράκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.  

  Τραγική ειρωνεία για τη μητέρα του ενός ανήλικου

Σύμφωνα με τον Alpha, η μητέρα του ενός από τα παιδιά βρισκόταν στο νοσοκομείο την ώρα που μεταφέρθηκε εκεί το παιδί της, καθώς δούλευε. Ωστόσο το μυαλό της δεν πήγε στον γιο της, αφού νόμιζε ότι βρισκόταν στο σχολείο.

Σε άσχημη κατάσταση βρίσκεται ακόμα ένα μαθητής, ο οποίος έκανε παρέα με τους 3 άτυχους ανήλικους, τελευταία στιγμή όμως αρνήθηκε να τους ακολουθήσει στην κοπάνα γιατί είχε απουσίες.

Μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας, ανέφερε ότι η σημερινή είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για όλους, καθώς και ότι στο σχολείο υπάρχει ψυχολόγος προκειμένου να στηρίξει τους συμμαθητές των τριών φίλων που σκοτώθηκαν.

 Το «αντίο» της ομάδας

Ο ΑΟ Κυπαρισσίας, με σχετική ανάρτηση του αποχαιρετά μέσω Facebook τους τρεις αθλητές του ανακοινώνοντας ταυτόχρονα και το τραγικό συμβάν στα social media.

«Ο Α.Ο Κυπαρισσίας με πόνο ψυχής αποχαιρετά τους τρεις νεαρούς αθλητές του, Χρήστο Μιρτάι, Νίκο Τριαλώνα και Ενρίκο Μπουζάνι που τόσο απρόοπτα και άδικα έφυγαν από κοντά μας. Στις οικογένειες των τριών αγγέλων μεταφέρουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράσταση μας στο πένθος τους» έγραψε σε σχετική ανάρτηση.