Εντός των προσεχών ημερών θα διαβιβαστεί στη Βουλή, βάση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, η δικογραφία που έχει χέρια του ο ειδικός εφέτης ανακριτής, Δημήτρης Ορφανίδης που χειρίζεται την υποθεση του C4i και συγκεκριμένα την ανάθεση του έργου το 2003 στην αμερικανική SAIC.Σύμφωνα με πληροφορίες πριν περίπου ένα μήνα μάρτυρας προσήλθε αυτοβούλως και φέρεται να κατέθεσε στοιχεία για μίζες εμπλέκοντας σε δωροδοκία πολιτικό, μέλος του τότε ΚΥΣΕΑ.

Από την στιγμή, που ο ειδικός εφέτης ανακριτης σκόνταψε στο όνομα πολιτικού προσώπου την επίμαχη περίοδο, η δικογραφία βάση του νόμου περι ευθύνης υπουργών πρέπει να διαβιβαστεί αμελλητί στη Βουλή, κάτι που θα συμβεί.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το Μέγαρο Μαξίμου εξαπέλυσε το απόγευμα της Τετάρτης επίθεση προς το Κίνημα Αλλαγής  και κάνει λόγο για πρωτοφανές ηθικό, πολιτικό και θεσμικό ατόπημα από την Χαριλάου Τρικούπη.   Με επίσημη ανακοίνωση το γραφείο του πρωθυπουργού, μιλά για συκοφαντική επίθεση του ΚΙΝΑΛ εναντίον του Προέδρου της Δημοκρατίας η οποία κλιμακώθηκε με τη σημερινή επίσκεψη αντιπροσωπείας του στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.