Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις σε μια από τις πιο περίεργες περιπτώσεις που απασχολούν την επικαιρότητα και την κοινή γνώμη τα τελευταία 24ωρα.

Ο λόγος για τον 29χρονο που κατηγορείται ότι έριξε σπρέι βιασμού στον καφέ οδηγού ταξί. Μάλιστα, η αστυνομία σήμερα έδωσε τα στοιχεία του στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, νέα στοιχεία από το ρεπορτάζ αποκαλύπτουν περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα του 29χρονου. Σύμφωνα με το protothema.gr ο 29χρονος Γιώργος Καρκάς, είναι ηθοποιός και μάλιστα αριστούχος του θεάτρου Κουν. Στον επαγγελματικό του βίο έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, οι οποίοι μάλιστα, εκφράζουν την έκπληξή τους για την απρόσμενη εξέλιξη στην υπόθεση αυτή.

Ειδικότερα, ο 29χρονος τα στοιχεία του οποίοι και η φωτογραφία δημοσιοποιήθηκαν με εισαγγελική διάταξη «συνελήφθη την 13-11-2018 στους Αμπελόκηπους για υπόθεση βιασμού», σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η οποία υπογραμμίζει «καθώς κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ημεδαπού», ενώ «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

Όπως αναφέρει το protothema.gr o ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Καρκά δήλωσε εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού όπως είπε γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ ήταν αριστούχος του Θεάτρου Τέχνης. «Ποτέ δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα για το παραμικρό», είπε ο κ.Μπιμπίλας.