Στις 28 Νοεμβρίου προσδιορίστηκε να συζητηθεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής της 53χρονης καθαρίστριας. Προηγήθηκε η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

Η 53χρονη βρίσκεται στις φυλακές, καθως καταδικάστηκε σε κάθειρξη δέκα ετών από το Πενταμελές Εφετείο Λάρισας. Οι συνήγοροι της παράλληλα κατέθεσαν και αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Δευτεροβάθμιου δικαστηρίου, ενώ η εισαγγελέας έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες για την αναίρεση της.

Σήμερα μέσα από τις φυλακές της Θήβας η καθαρίστρια μίλησε για πρώτη φορά για την υπόθεσή της, λέγοντας ότι παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις και ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξη.

Η 53χρονη γυναίκα τονίζει σε τοπική εφημερίδα « πως έκανε τα πάντα για τα παιδιά της. Λέει χαρακτηριστικα: «Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν μια καλύτερη ζωή από τη δική μου. Έτρεμε η ψυχή μου μη μεγαλώσουν σε ίδρυμα όπως εγώ».

Νωρίτερα με ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός, Γιώργος Σούρλας, χαρακτήρισε «Αξιέπαινη τη εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, για την παρέμβασή της στην υπόθεση της καθαρίστριας, που καταδικάστηκε με την εξοντωτική ποινή της κάθειρξης των 10 ετών»