Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο. Οι δυο βασικοί ύποπτοι, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός φέρονται να είναι οι δολοφόνοι της φοιτήτριας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ροδιακής, ομολόγησε ο Αλβανός ο οποίος εμπλέκει και τον Έλληνα.

Ήδη, από την Δευτέρα είχαν κριθεί ως οι βασικοί ύποπτοι, καθώς έπεσαν σε αντιφάσεις στις καταθέσεις τους.

Οι αξιωματικοί του Λιμενικού μετά από έρευνα στο υλικό καμερών από την περιοχή όπου διέμενε η άτυχη φοιτήτρια έφτασαν στους δύο άνδρες που φαινόταν πως ήταν και οι τελευταίοι που την είδαν ζωντανή.

Η άτυχη κοπέλα φαίνεται να μπαίνει στο λευκό βαν που ανήκει στον έναν από τους δύο και στη συνέχεια να απομακρύνεται από την περιοχή όπου βρίσκεται το σπίτι της. Οι αξιωματικοί που ερεύνησαν την υπόθεση φαίνεται μάλιστα ότι εντόπισαν ίχνη της κοπέλας και σε άνα σπίτι, έναν χώρο που σχετίζεται με τον έναν από τους δύο και έτσι αποφάσισαν να τους καλέσουν για εξέταση.

Διαβάστε ακόμα: Πατέρας φοιτήτριας: Θα είναι ελαφρύτερο το χώμα που θα την σκεπάσει

Εκεί οι δυο άνδρες έπεσαν σε αντιφάσεις, ρίχνοντας την ευθύνη ο ένας στον άλλο.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι οι δυο δράστες επιχείρησαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με την άτυχη κοπέλα. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, προσπάθησαν να την ακινητοποιήσουν και όταν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει τη χτύπησαν στο κεφάλι με κάποιο αντικείμενο.

Οι δυο δράστες δεν σταμάτησαν εκεί. Φόρτωσαν το σώμα της σε ένα λευκό βαν και πήραν το δρόμο για τη Λίνδο.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και συντομα φαίνεται ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η επίσημη ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια θανάτου, ενώ η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερή της πατρίδα, στο Διδυμότειχο.