Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το τρομοκρατικό χτύπημα
3pyf92eqkhhr1y2728sa
Ελλάδα

Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Αυτοί είναι οι ύποπτοι για το τρομοκρατικό χτύπημα

Οι έρευνες στρέφονται σε δύο γνώριμα πρόσωπα στις Αρχές που είναι όμως αταυτοποίητα

Σε δύο «γνώριμα» αλλά αυταυτοποίητα πρόσωπα στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής για το τρομοκρατικό χτύπημα στον ΣΚΑΪ.  

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα έγιναν από δύο διαφορετικά πρόσωπα.   Οπως προκύπτει από το τμήμα ανάλυσης ήχου και φωνής από το τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ, δύο διαφορετικά πρόσωπα επικοινώνησαν με τηλέφωνα που χρησιμοποίησαν για μία και μοναδική φορά στο zougla στις 01:55 και στις 01:57 στον ΑΝΤ1.  

Μάλιστα φάνηκαν και τα στίγματα εκπομπής των κινητών τηλεφώνων που χρησιμοποίησαν τα οποία έγιναν από το κέντρο της Αθήνας.  

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στρέφονται σε δύο πρόσωπα τα οποία είναι αταυτοποίητα. Ο «σγουρομάλλης» ή ξανθός» και τα πρόσωπα Τριαντόπουλος ή Παπαδόπουλος σύμφωνα με τα στοιχεία των πλαστών ταυτοτήτων τα οποία είχαν βρεθεί σε γιάφκα στο κέντρο της Αθήνας, τον Νοέμβριο του 2017. Το εν λόγω σπίτι είχε ενοικιαστεί με τα στοιχεία «Δημήτρης Παναγούλιας» τα οποία είχαν βρεθεί σε ψηφιακή μορφή στο σπίτι της Πώλας Ρούπα στην Ηλιούπολη.  

Επίσης η Αντιτρομοκρατική έχει καταλήξει στην ομάδα κρούσης. Τρία τουλάχιστον άτομα βρίσκονταν στο αυτοκίνητο opel το οποίο βρέθηκε καμένο στα Ανω Πετράλωνα: Ενας οδηγεί, το δεύτερο άτομο καλύπτει και ένα τρίτο τοποθέτησε το σακίδιο έξω από τον ΣΚΑΙ. Οι δύο προαναφερθέντες φέρεται να έκαναν τα τηλεφωνήματα και άλλα δύο τουλάχιστον άτομα ως «κάλυψη». Συνολικά δηλαδή στην επιχείρηση μετείχαν τουλάχιστον επτά άτομα.      

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα