Ένας ακόμη μαθητής, μετά την 8χρονη στην Κέρκυρα,  έχασε την ζωή του σε ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr ο 15χρονος μαθητής παρασύρθηκε από το ΙΧ αυτοκίνητο , και τραυματίστηκε θανάσιμα.  Αμέσως μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως δεν τα κατάφερε. Υπέκυψε στα σοβαρά τραύματα που έφερε και κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας , σκορπώντας απέραντη θλίψη σε συγγενείς φίλους και όλη την περιοχή που είναι συγκλονισμένη από το απίστευτο δυστύχημα.

Ειδικότερα, ο 15χρονος μαθητής επέστρεφε στο σπίτι του από το σχολείο όταν ένα αυτοκίνητο ΙΧ , με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία , έχασε τον έλεγχο, «ντελαπάρισε» και στην τρελή, εκτός ελέγχου πορεία του, τραυμάτισε σοβαρά το νεαρό μαθητή, που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο και επέστρεφε στο σπίτι του. 

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα  δυο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας  για τυχόν απεγκλωβισμό, αλλά όπως έγινε γνωστός ο οδηγός του αυτοκινήτου που ήταν Ρομά, εγκατέλειψε το θύμα του και το αυτοκίνητα και διέφυγε. Μια ώρα αργότερα εμφανίστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μεσσηνίας.