Bροχές κατά περιόδους την Τρίτη με σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά και το Βόρειο Αιγαίο. Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και το βράδυ.

Η θερμοκρασία στη Μακεδονία και τη Θράκη από 5 έως 11 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά από 6 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 15 και στην Κρήτη από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από ανατολικές και νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στα βόρεια έως 6 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα στραφούν σταδιακά σε νότιους 5 έως 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως και από δυτικά προς τα ανατολικά θα γίνουν σταδιακά νότιοι 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά το μεσημέρι έως 8 μποφόρ, στη συνέχεια όμως θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και από το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά από το μεσημέρι έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.