Η εξόδιος ακολουθία για τον Θέμο μας εψάλη στην Παναγία Ελευθερώτρια της Κηφισιάς από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Η γυναίκα του Θέμου, Βασιλική, τα τρία τους παιδιά, η αδελφή του Νταϊάνα, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, η οικογένειά του από το Πρώτο ΘΕΜΑ, η ευρύτερη δημοσιογραφική οικογένεια την οποία υπηρέτησε με πίστη, συνέπεια και όραμα που μετουσίωσε σε πράξη, εκπρόσωποι της πολιτικής, οικονομικής και κοινωνικής ζωής του τόπου, αλλά και πλήθος κόσμου που τον γνώρισαν μέσα από τη δουλειά του, τον αποχαιρετούν.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έφτασε στην Παναγία Ελευθερώτρια στη μία το μεσημέρι, όπως και η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Λίγο νωρίτερα είχαν φθάσει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επίτροπος στην Κομισιόν Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Θεόδωρος Κασσίμης, ο βουλευτής Δημήτρης Καμμένος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, ο Βασίλης Κικίλιας, η Ελίζα Βόζενμπεργκ, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο δικηγόρος Βασίλης Καπερνάρος, οι δημοσιογράφοι Γιώργος Παπαχρήστος, Γιάννης Πρετεντέρης, Παναγιώτης Λάμψιας, Γιώργος Παπαδάκης, Τάκης Χατζής, Παύλος Τσίμας, Αγγελική Νικολούλη, η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Μαρία Αντωνιάδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος με την Τατιάνα Στεφανίδου. Από τους πρώτους έφθασε στον ιερό ναό ο Λάκης Λαζόπουλος. Εκεί είναι ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Θέμης Σοφός με τη σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Αντί στεφάνων, παράκληση της οικογένειας του Θέμου Αναστασιάδη είναι όσοι το επιθυμούν να ενισχύσουν το έργο του πνευματικού κέντρου στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στον Κότρωνα Λακωνίας (τράπεζα Πειραιώς υποκατάστημα Γυθείου, με αριθμό λογαριασμού: GR5601725320005532083171758).

Παρόλα αυτά στενοί του φίλοι και ολόκληρος ο επιχειρηματικός και δημοσιογραφικός κόσμος γέμσε την εκκλησία με στέφανα στη μνήμη του Θέμου Αναστασιάδη