Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας την Πέμπτη. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας. 

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς, στην υπόλοιπη bόρεια Ελλάδα από 1 έως 10, στα κεντρικά και νότια από 7 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 13 βαθμούς και στο Αιγαίο από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και βαθμιαία δυτικοί με ίδιες εντάσεις. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7 με 8 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ, με σημαντική εξασθένηση αργά το βράδυ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα παρουσιάσουν εξασθένηση.

Στην Αττική αναμένονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου.