Διάλογοι-φωτιά περιλαμβάνονται σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των 13 προσώπων οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Στις συνομιλίες που περιλαμβάνονται κατά πληροφορίες στη δικογραφία ένα από κεντρικά πρόσωπα της υπόθεσης, εγκλειστος των φυλακών, έχει καταγράφει να τηλεφωνεί σε γραφείο γνωστού δικηγόρου και να τον απειλεί, να μιλάει με έναν εκ των φυσικών αυτουργών της δολοφονίας του Αρμπέρ Μπάκο και να τον επιπλήττει για το που έκανε το έγκλημα και να τηλεφωνεί σε άλλο δικηγορο και να του ζητάει να κανονίσει για τη μεταφορά της σωρού Αλβανού που βρέθηκε νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού στην Αλβανία.

Διάλογος 1

Κρατούμενος : Ο κ....είναι εκεί;

Κυρία :Όχι δεν είναι εδώ. Τι θα θέλατε;

Κρατούμενος : Στείλτου το μήνυμα. Ότι θα του &€€@€& τα @#€&@@. Είμαι ο ...και θα του κόψω το κεφάλι σαν κότα. Ετσι πέστου του &&€@€&.

Κυρία :Μα τι είναι αυτά που λέτε;

Κρατούμενος : Αυτό που άκουσες

Είμαι ο ..., παίρνω από τον Κορυδαλλό….Μου έφερε την αστυνομία, θα του @@€&τα €#$%&…

Κυρία :Μα τι λέτε;

Κρατούμενος : Του κ..., παρτον και πέστου θα σε σφάξω σαν κότα, &$%&

Κυρία : Καμία αστυνομία δεν σας έφερε ο κ....

Κρατούμενος : Και εμένα θα μου φέρεις τα λεφτά πίσω.&%$&. Τα 7.000 που μου έχετε φάει. Απατεώνες και &€&%$.

Διαλογος 2

Κρατούμενος : Σου είπα εκατό φορές να το κάνεις μέσα στο δωμάτιο του.

Φυσικός Αυτουργός : Δεν γινόταν. Πως να το έκανα μέσα στο δωμάτιο που με κοίταζε αυτός; Περίμενα να γυρίσει λίγο ο @%&$ …..και δεν μπορούσα να βγάλω το μαχαίρι. Και βρήκα ευκαιρία εκεί στην πόρτα μόλις γύρισε του έδωσα μία στον σβέρκο.

Διάλογος 3

Κρατούμενος : Μπορούμε να βρούμε κανένα φράγκο να στείλουμε το πτώμα στην Αλβανία;

Δίκη τις : Θα κοιτάξω

Κρατούμενος : Και εγώ θα κοιτάξω. Μίλα και με τον άλλο δικηγόρο να μας βοηθήσει, γιατί 2.600 ευρώ κάνει για να πάει το πτώμα στην Αλβανία και είναι και 1000 ευρώ να δώσουμε για τον Μπάκο. Να το παίξουμε λίγο τώρα με τον Μπάκο για να μην….ξέρεις εσύ.

Δικηγόρος: Θα δούμε, δεν σου υπόσχομαι τίποτε γι’αυτό.