Ξύπνησαν μνήμες από το τραγικό συμβάν που είχε σημειωθεί τον περασμένο Μάρτιο στην εθνική οδό, όταν αυτοκίνητο πήγαινε για πολλά χιλιόμετρα ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη,

Αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες, μπήκε ανάποδα στον συγκεκριμένο κόμβο, στο ύψος των Καμένων Βούρλων, και στο ρεύμα προς Αθήνα πήρε το δρόμο για Λαμία.

Εκπληκτοι, αλλά και έντρομοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100,» που έστειλε αμέσως δυνάμεις για να το εντοπίσουν.

Ο οδηγός, που, όπως αποδείχθηκε από το αλκοτέστ, ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος, κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, κάτι που σημαίνει ότι πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας.

Δεν μπόρεσε μάλιστα λόγω κίνησης, όπως υποστήριξε, να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και συνέχισε ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγίας Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ο 67χρονος οδηγός συνελήφθη και θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Πηγή: lamiareport