Τη ζωή του έχασε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες την ώρα της κατάσβεσης πυρκαγιάς στη Σίνδο, ο πρόεδρος της Ένωσης Πυροσβεστών Κεντρικής Μακεδονίας.    

Την πληροφορία που μετέδωσε νωρίτερα το GrTimes, επιβεβαίωσε πριν από λίγο ο γενικός γραμματέας της ένωσης Χαράλαμπος Αμανατίδης, λέγοντας πως από όσα γνωρίζει μέχρι στιγμής, έγιναν προσπάθειες καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης στο συνάδελφο του, χωρίς όμως αποτέλεσμα. 

Από την ίδια φωτιά που ξέσπασε σύμφωνα με την αστυνομία στον προαύλιο χώρο εργοστασίου με χημικά, υπάρχει ακόμη ένας τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος για τον θάνατο του πυροσβέστη

Σήμερα, τις μεσημεριανές ώρες, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, έχασε τις αισθήσεις του, ο Πυρονόμος Τσαλής Δημήτριος 45 ετών, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το θάνατο του πυροσβεστικού υπαλλήλου θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Δείτε το βίντεο της πυρκαγιάς που δημοσίευσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη: