Ερωτηματικά για την παρουσία της γειτονικής χώρας με την ονομασία «Μακεδονία» και όχι «Βόρεια Μακεδονία»  προκύπτουν από την καμπάνια για τη συμμετοχή Σκοπιανών οινοπαραγωγών στην έκθεση Prowein στο Ντίσελντορφ.

Και αυτό γιατί μπορεί το «Macedonia Timeless να αφαιρέθηκε από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο, με παρέμβαση της ελληνικής πρεσβείας, ωστόσο στην έκθεση Prowein που θα πραγματοποιηθεί στο Ντίσελντορφ το διήμερο 17-19 Μαρτίου η γειτονική χώρα θα συμμετέχει υπό την «ομπρέλα» του οργανισμού «Assocation Wines of Macedonia», με στόχο την προώθηση και αναγνώριση του brand name «Οίνος Μακεδονία».

Σημειώνεται πως στην κεντρική φωτογραφία της ιστοσελίδας είναι εμφανής ο αμφορέας που φέρει τον Ήλιο της Βεργίνας. Το συγκεκριμένο θέμα ήρθε στην επιφάνεια από τον δημοσιογράφο Κώστα Συμεωνίδη.

«Δεν ξέρω πού πήγε το Macedonia Timeless και εάν αφαιρέθηκε όντως μετά από παρέμβαση της Πρεσβείας μας. Ξέρω όμως ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να δοθούν πολύ σκληρές μάχες. Στην επικείμενη Prowein συμμετέχει ο Association Wines of Macedonia με "παράδοση 2.000 χρόνων στο κρασί"» έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter.