Σκληρή απάντηση από την επικεφαλής Εισαγγελέας Εγκληματών Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, εστάλη μέσω εξωδίκου το απόγευμα της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο, Τάσο Τέλλογλου αλλά και τον Διευθυντή Ειδήσεων του σταθμού για το ρεπορτάζ σε σχέση με το σπίτι της εισαγγελέως στου Κουκάκι.

Για τα ερωτήματα που ετεθησαν από τον σταθμό, σε σχέση με τη φορολόγηση της κατοικίας της εισαγγελέως εκείνη τα χαρακτηρίζει ψευδή, ενώ το εξώδικό της απευθύνεται και σε όσες εφημερίδες ή ενημερωτικά site αναπαρήγαγαν το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ.

Επί της ουσίας δηλώνει ότι το ακίνητο, που είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχει, φορολογήθηκε κανονικά, καταβλήθηκε το σύνολο της αξίας του όταν αγοράστηκε και δηλώθηκε από την αρχή η πραγματική του αξία.

Αναρωτιέται για την σκοπιμότητα της δημοσίευσης σε βάρος της, δηλώνει ότι δεν της απευθύνθηκε ο δημοσιογράφος πριν από τη δημοσίευση, όπως ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία και διαμαρτύρεται έντονα για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύθηκαν σε βάρος της. Τους καλεί να επανορθώσουν με νέα δημοσίευση σήμερα, Παρασκευή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ο δημοσιογράφος, Τάσος Τέλλογλου, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τα όσα ψεύδη και συκοφαντικά μετέδωσαν αλλιώς επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της.