Μπορεί από την μακροσκοπική ιατροδικαστική εξέταση και τη νεκροψία – νεκροτομή να μην προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, η οικογένεια του 28χρονου δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια απορρίπτει την εκδοχή της αυτοχειρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η οικογένεια ζητάει δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο συνέχεια στο θρίλερ, το οποίο ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης με την ανακάλυψη της σορού του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με το Star, η οικογένεια του άτυχου δικηγόρου θεωρεί ότι η υπόθεση είναι ύποπτη καθώς βρέθηκαν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του 30χρονου ενώ το σπίτι του ήταν αναστατωμένο, σαν κάποιος να το έχει βάξει.

Στοιχείο – κλειδί αποτελεί το αυτοκίνητο του 28χρονου δικηγόρου, το οποίο εντοπίστηκε παρατημένο κοντά στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με τα παράθυρα ανοιχτά και τα κλειδιά στη μίζα, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε το πορτοφόλι του, η ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατος του 28χρονου δικηγόρου, η σορός του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης βρέθηκε σε γκρεμό του Αττικού Αλσους, οφείλεται σε πτώση.

Σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική εξέταση που γνωστοποιήθηκε στην αστυνομία, το πτώμα του νεαρού δικηγόρου έφερε κακώσεις και κατάγματα σε διάφορα σημεία, ενώ υπέστη και ρήξη σπληνός, λόγω της πτώσης από ύψος.