Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας στο Αιγάλεω καθώς η οικογένεια της κατέθεσε νέα στοιχεία την Αστυνομία.

Χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία της νεκροψίας και ειδικός πραγματογνώμονας θα ενημερώσει την οικογένεια της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Τζαβάρα, που μίλησε στην ΕΡΤ1, ένας ένοικος της πολυκατοικίας, που έμενε η φοιτήτρια, το βράδυ που έγινε το συμβάν, άκουσε από το διαμέρισμα φωνές, λες και γινόταν πάρτι.

Προβληματισμό προκαλεί επίσης, όπως δήλωσε, ότι όλα τα αρχεία από το κομπιούτερ και το tablet της κοπέλας, είχαν σβηστεί, ενώ υπήρχε απόλυτη τάξη στο διαμέρισμα.

«Έκανε η κόρη μου παρέα με μια κοπέλα στην Αθήνα και ξέραμε και είχαμε εμπιστοσύνη στη συγκεκριμένη, γιατί μας είχε έρθει εδώ στο σπίτι, την είχαμε δει κορίτσι της εκκλησίας» δήλωσε ο πατέρας της στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σχετικά με τις καταγγελίες για εμπλοκή σατανιστών στην υπόθεση, ο κ. Τζαβάρας είπε ότι η φωτογραφία της 22χρονης, υπάρχει σε κάποιες ιστοσελίδες ανάλογου περιεχομένου, κάτι που πρέπει να ερευνήσει η αστυνομία.

Τέλος ο κ. Τζαβάρας είπε ότι υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες, από τις οποίες προκύπτει ότι υπήρχε κάποια σχέση με πρόσωπα, για το οποία θα πρέπει η έρευνα να προσανατολίσει το ενδιαφέρον της, ώστε να βεβαιωθεί από την πλευρά αυτή, αν έγινε πάρτι.