Αυξημένες νεφώσεις στη Θράκη, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο, με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά, περιμένουμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 16 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 2 έως 21, στην Ήπειρο από 5 έως 20 βαθμούς, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 2 έως 19, στα δυτικά και νότια από 7 έως 20 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 8 έως 15, ενώ στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 17 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, και τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ με σταδιακή μικρή εξασθένηση. Στο υπόλοιπο Αιγαίο και στις ακτές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 7 έως 9 μποφόρ, ενώ το βράδυ θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους έως βορειοδυτικούς με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα βόρεια και ανατολικά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 8 έως 9 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς.