Φως στα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας στο Χαλάνδρι, όπου ένας 27χρονος φέρεται να σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον τετράχρονο γιο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του προσπαθεί να ρίξει η ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των αστυνομικών η ταραγμένη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγο του, φαίνεται πως επέδρασε καθοριστικά στην υπόθεση. Ο 27χρονος φέρεται επίσης ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς είχε χάσει από μικρός τον πατέρα του, αλλά δεν είχε νοσηλευτεί ποτέ.

Η τραγωδία, όπως εκτιμά ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, φαίνεται πως συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί, σήμερα το πρωί.

Ο 27χρονος φέρεται να πυροβόλησε το τετράχρονο αγοράκι με κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα, πάνω στο κρεβάτι του και ύστερα έδωσε τέλος στην ζωή του με το ίδιο όπλο, ακριβώς δίπλα του.

Γύρω στις 9.00 το πρωί η 21χρονη Ρομά σύζυγος του 27χρονου και μητέρα του παιδιού, πήγε στο σπίτι μαζί με την αδελφή της επειδή δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Όταν άνοιξε με τα κλειδιά της, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα. Η νεαρή γυναίκα έπαθε σοκ, ενώ ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

Σοκ έπαθε και η μητέρα του 27χρονου όταν πληροφορήθηκε τι συνέβη και όπως και η 21χρονη παρακολουθείται από ψυχολόγους ενώ μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ψυχολογική υποστήριξη.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση της Αστυνομίας, το ζευγάρι, που είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ήταν σε διάσταση εδώ και ένα χρόνο περίπου, για προβλήματα που προέκυψαν μεταξύ τους. Ωστόσο το ζευγάρι διατηρούσε επαφή και η μητέρα πήγαινε συχνά στο σπίτι, όπου ζούσε ο πατέρας με το παιδί. Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Όπως διαπιστώθηκε, η καραμπίνα με την οποία διαπράχθηκε το έγκλημα είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη και είχε δηλωθεί κλοπή από τον Ρομά ιδιοκτήτη της. Η Αστυνομία ερευνά το πώς βρέθηκε στα χέρια του 27χρονου.