Με την επιβολή της ισόβιας κάθειρξης και των δύο ετών φυλάκισης στον πατέρα της 4χρόνης μικρής Άννυ, Στανισλαβ  (ή Σάββα) Μπακατσίεφγια την δολοφονία της και τον τεμαχισμό του άψυχου κορμιού έπεσε η αυλαία της δολοφονίας της 4χρόνης Άννυ.Το δικαστήριο, όπως και πρωτοδίκως, έκρινε ένοχο τον πατέρα της Άννυ για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοχρησία και περιύβρηση νεκρού.  

Μειωμένη ποινή ωστόσο επέβαλε το δικαστήριο στον φίλο του πατέρα,  Νικολάι Αχμεντοφ. Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε κάθειρξη εννέα ετών. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για απλή συνέργεια στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας και της περιύβρησης νεκρού.  

Ο κατηγορούμενος σε λίγο καιρό αναμένεται να βρεθεί εκτός φυλακής καθώς έχει εκτίσει ένα μέρος της ποινής του ενώ, σύμφωνα με το δικηγόρο του, κάνει και μέροκαματα στις φυλακές των Γρεβενών όπου κρατείται.  

Σε πρώτο βαθμό είχε κι αυτός καταδικασθεί σε ισόβια κάθειρξη, ωστόσο το δευτεροβάθμιο δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας, με αποτέλεσμα η ποινή του να πέσει στα εννέα έτη.    

Αθώα η μητέρα Αντίθετα, το δικαστήριο έκρινε αθώα τη μητέρα του τετράχρονου κοριτσιού, η οποία πρωτοδίκα είχε καταδικασθεί σε κάθειρξη έξι ετών με αναστολή. Στο άκουσμα της αθωωτικής απόφασης η μητέρα της Άννυ ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε από τη δικαστική αίθουσα.   Από την πλευρά του ο πατέρας της Άννυ μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας του δικαστηρίου απευθύνθηκε στην πρόεδρο και τη ρώτησε «Από που προκύπτει ότι εγώ σκότωσα το παιδί μου; Θα έπρεπε να έχω ένα κίνητρο. Να μου απαντήσετε»  

Πρόεδρος: Θα το δείτε στην απόφασή μας.

Πατέρας Άννυ: Λυπάμαι για σας.    

Η δολοφονία της μικρής Άννυ, το Πάσχα του 2015 είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο, με τον πατέρα της μικρής να ομολογεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό ότι κατακρεούργησε το παιδί του όχι όμως ότι το δολοφόνησε.

Ο ίδιος είχε ομολογήσει ότι είχε πετάξει το τεμαχισμένο πτώμα του παιδιού του στα σκουπίδια για να εξαφανίσει κάθε ίχνος του.