Την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης εξέφρασε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, μιλώντας το πρωί της Μεγάλης Τρίτης στον ΣΚΑΙ. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λυκουρέζος αφέθηκε ελεύθερος μετά την πολύωρη απολογία του με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα και της εγγύησης 50.000 ευρώ.

Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν τον αφορά το θέμα της «μαφίας των φυλακών» και ότι καλώς εμπλέχθηκε το όνομά του στην υπόθεση.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει πολιτικός δάκτυλος πίσω από το όλο θέμα, τόνισε ότι για την ώρα δεν θέλει να πει περισσότερα.

Σχετικά με την αγωγή που κατέθεσε κατά της αναπληρώτριας υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα, και με αφορμή την αναδίπλωση της τελευταίας, ο κ. Λυκουρέζος χαρακτήρισε την αναδίπλωση ατυχέστατη, ξεκαθαρίζοντας ότι θα επιμείνει στο θέμα της αγωγής.

Υπενθυμίζεται ότι η υφυπουργός, διαρκούσης της ανάκρισης και λίγο πριν απολογηθεί ο κατηγορούμενος ποινικολόγος, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια, για την επιτυχία της, στην Αντιτρομοκρατική, με δηλώσεις της στη δημόσια τηλεόραση, αναφέροντας πως «ξεκαθάρισε η κόπρος του Αυγεία».