Το πρόγραμμα του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» 2019-2023, παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού κ. Γιάννης Μώραλης στην αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, παρουσία εκπροσώπων φορέων, επιμελητηρίων, συλλόγων της πόλης και πλήθους κόσμου.

Ο Δήμαρχος Πειραιά στην ομιλία του, έκανε έναν σύντομο απολογισμό για τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία 5 χρόνια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη της πόλης απέδωσε καρπούς.
Συγκεκριμένα επεσήμανε πως ο Πειραιάς είναι πλέον επίκεντρο επενδυτικού ενδιαφέροντος, μεγάλα αναπτυξιακά έργα έχουν δρομολογηθεί, υπάρχουν εξασφαλισμένοι πόροι συνολικού ύψους 111.000.000 ευρώ για έργα που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα, ενώ η καθημερινότητα τω κατοίκων έχει βελτιωθεί αισθητά, με τις παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί σε κάθε γειτονιά της πόλης μας.

«Στον Πειραιά από το 2014 έως σήμερα, έχουν γίνει σημαντικά βήματα προόδου σε όλους τους τομείς. Η πόλη έχει αρχίσει πλέον να αξιοποιεί τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, κάτι που ήταν στόχος μας και έγινε πράξη. Προφανώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, το αναγνωρίζουμε και θα δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά το επόμενο διάστημα προκειμένου ο Πειραιάς μας να γίνει μια πόλη αντάξια της σπουδαιότητάς της, της ιστορίας της και των κατοίκων της », τόνισε ο Δήμαρχος.

Διαβάστε περισσότερα στο peiraiasnews.gr