Σε μπαράζ επιθέσεων σε γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στα δυτικά προάστια προχώρησαν άγνωστοι για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, σε συνέχεια της επίθεση με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου τα ξημερώματα της Κυριακής.

Όπως αναφέρει ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, άγνωστοι δεν επιτέθηκαν μόνο στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, αλλά έσπασαν και έβαψαν γραφεία στα δυτικά προάστια.

«Ξημερώματα Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής 10-11-12/5 σπάστηκαν και βάφτηκαν τα κεντρικά γραφεία ΣΥΡΙΖΑ Πετρούπολης, Ίλιον, Περιστερίου (Δημαρχείου και Λόφου Αξιωματικών) σε ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του αγωνιστή Δ. Κουφοντίνα. Άδεια τώρα στον Δ. Κουφοντίνα», αναφέρουν.

Επιπλέον, την Κυριακή πραγματοποιήθηκε παρέμβαση αλληλεγγύης στην είσοδο του μουσείου της Ακρόπολης, όπου ανοίχτηκε πανό, μοιράστηκαν κείμενα στα ελληνικά και στα αγγλικά, φωνάζονταν συνθήματα και πετάχτηκαν τρικάκια.

Σημειώνεται πως μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου ομάδες κουκουλοφόρων πραγματοποίησαν επιθέσεις με μολότοφ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και στη διμοιρία των ΜΑΤ στα Εξάρχεια, έξω από το Πολυτεχνείο, προκαλώντας παράλληλα καταστροφές σε καταστήματα των περιοχών.