Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε χτες στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην περιοχή της Γερακαρού.

Σύμφωνα με το voria.gr, το βράδυ της Τρίτης ένας 34χρονος, ελληνικής καταγωγής, μαζί με το συνεργό του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, μετέβησαν στο βενζινάδικο όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης με τέσσερα φιλικά του πρόσωπα και εκεί με απειλή καραμπίνας και πιστολιού αφαίρεσαν τις εισπράξεις, οι οποίες άγγιζαν τα 1.500 ευρώ.

Μάλιστα κατά την αποχώρησή τους ο 34χρονος για εκφοβισμό πυροβόλησε μία φορά στον αέρα. Αμέσως μετά την ληστεία αμέσως ενημερώθηκε το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και αμέσως ξεκίνησε η καταδίωξη.

Αρχικά οι αρχές εντόπισαν τους δράστες να κινούνται στην παλαιά εθνική οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης. Ακολούθησε καταδίωξη καθώς στη θέα τους οι δύο άνδρες ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν τη σύλληψη.

Εν τέλει όπως αναφέρει το voria.gr μετά την κινηματογραφική καταδίωξη, ο τριαντατετράχρονος φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε κρυμμένος σε εγκαταλελειμμένο επαγγελματικό χώρο στην περιοχή της Λητής, ενώ κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε σθεναρά.

Με τη σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, κλοπή, αντίσταση και παράβαση της ρύθμισης θεμάτων που αφορούν όπλα, πυρομαχικά, εκρηκτικές ύλες και εκρηκτικούς μηχανισμούς, ο άντρας θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.