Η κάμερα του Mykonos Live TV τον εντόπισε να κάνει βόλτα στην Άνω Μερά με την νέα του σύζυγο Μύριαμ Λ’ Αουφίρ.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, o πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ κάθισε σε παραδοσιακό ταβερνάκι και έδειχνε αναποφάσιστος στην επιλογή του φαγητού, καθώς την μία μελετούσε τον κατάλογο και την άλλη κοιτούσε τι είχαν παραγγείλει οι διπλανοί.

Υπενθυμίζεται ότι ο πάλαι πότε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ που το 2011 κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης όπου διέμενε εκείνη την περίοδο και είδε την καριέρα του να τινάζεται στον αέρα. Ο Στρος Καν κατέβαλε αποζημίωση ύψους 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων στην.. περίφημη καμαριέρα Ναφισατού Ντιαλό.

Στις 10 Δεκεμβρίου ο δικαστής Ντάγκλας Μακίον του δικαστηρίου του Μπρονξ είχε ανακοινώσει ότι οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τερματίσουν τη δικαστική διαμάχη τους αλλά δεν αποκάλυψε το ακριβές ποσό που θα κατέβαλε ο Στρος-Καν.

Με τη συμφωνία της 10ης Δεκεμβρίου έληξε οριστικά για τον Στρος-Καν η δικαστική περιπέτειά του, 19 μήνες αφότου το σκάνδαλο τον υποχρέωσε να παραιτηθεί από το ΔΝΤ και έβαλε τέλος στις προεδρικές φιλοδοξίες του στη Γαλλία.