rhrj3owtdda79k0ezcm8
Ελλάδα

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν έχω μάθει να με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι» (vid)

Αποκαλυπτική η συνέντευξη του ηγέτη του Ολυμπιακού στον Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ

Ο εφοπλιστής, ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά, μίλησε στην εκπομπή «Αυτοψία» για το πώς ξεκίνησε η αντιπαράθεσή του με την κυβέρνηση, την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει τον ΔΟΛ, ή να μετατρέψει «Το Βήμα» και «Τα Νέα» σε όργανα της κυβέρνησης.

Αναφέρθηκε στις δικαστικές υποθέσεις που παραμένουν ανοικτές επισημαίνοντας ότι δεν έχει βρεθεί απολύτως τίποτε εναντίον του: «Ο Μαρινάκης δεν φοβάται» ήταν το μήνυμα που έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις.

«Με το χέρι στην καρδιά, σας λέω: Οι ρίζες μου είναι από την Κρήτη και από τον Πόντο και δεν έχω μάθει με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι. Όλοι αυτοί, υπάρχουν και πολιτικοί, οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία, θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Για να μη βγουν αύριο και πουν, απειλή. Είναι μια υπόσχεση» τόνισε.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, τονίζει ότι η κυβέρνηση τον έχει στοχοποιήσει για διάφορες υποθέσεις αλλά «εγώ είμαι από τον Πειραιά, δεν φοβάμαι».

Αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι αυτές είναι τυπικές και ότι τον έχει δει λίγες φορές, ενώ επισήμανε ότι ουδέποτε έχει χρηματοδοτήσει τη Νέα Δημοκρατία.

Χαρακτήρισε ψεύτη τον Αλέξη Τσίπρα και τόνισε ότι επί τέσσερα χρόνια κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό. Όπως ανέφερε «ο Τσίπρας είπε πέντε εκατομμύρια ψέματα».

«Για έναν δήθεν αριστερό όπως ο κύριος Τσίπρας δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι όταν βλέπουν πώς πλούτισε η οικογένειά του» υπογράμμισε, υπενθυμίζοντας πως «ο κύριος Τσίπρας προέρχεται από μία πλούσια οικογένεια που πλούτισε κατά τη διάρκεια της Χούντας».

Τέλος, μίλησε και για την μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό, για την οικονομική κατάσταση που παρέλαβε την ομάδα από τον Σωκράτη Κόκκαλη αλλά και για τον Πέτρο Κόκκαλη.

Επιγραμματικά οι απαντήσεις που έδωσε ο κ. Μαρινάκης:

- Δεν κρύβομαι. Στις προηγούμενες εκλογές ψήφισα «Ποτάμι».

«Δεν μπορώ να πω ότι ψήφισα ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πίστευα ότι κάτι μπορώ να κάνω για αυτόν τον τόπο. Κάτι διαφορετικό. Κάτι πιο δημοκρατικό. Κάτι ίσως καλύτερο. Δυστυχώς, αυτό που έχουμε δει μέχρι σήμερα είναι ακριβώς το αντίθετο και πολύ χειρότερο».

- Έπεσα έξω που στήριξα την Δούρου.

«Την είχα στηρίξει. Ξέρετε, εγώ δεν κρύβομαι. Έχω το θάρρος της γνώμης μου και πολλές φορές τη γνώμη μου μπορεί να τη φωνάξω κιόλας. Το έκανα. Πίστευα ότι η κυρία Δούρου μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο από τον κύριο Σγουρό. Δυστυχώς, έπεσα έξω».

- Δεν είχα την οικειότητα να ζητήσω από τον πρωθυπουργό να διώξει έναν υπουργό του.

«Σας λέω λοιπόν ότι εγώ δεν έχω καμία δουλειά στην Ελλάδα, καμία δουλειά με το ελληνικό δημόσιο και δεν είχα ποτέ αυτή την οικειότητα, αυτή τη σχέση με τον κύριο πρωθυπουργό ή με κάποιον υψηλά ιστάμενο στην κυβέρνηση. Η μόνη σχέση την οποία είχαμε αποκτήσει ήταν η επαφή που είχαμε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες που συζητάγαμε, όχι μόνο μαζί μου, το έχω ξαναπεί αυτό, αλλά και με τους άλλους καναλάρχες και επίδοξους καναλάρχες  στο πως θα διεκπεραιωθεί αυτός ο διαγωνισμός. Άρα λοιπόν, από τη στιγμή που δεν είχα ποτέ αυτή την οικειότητα δεν θα μπορούσα ποτέ να πω κάτι τέτοιο».

- Ποτέ δεν υπολόγισα ότι ο Καμμένος μπορεί να μου κάνει ζημιά.

Αντώνης Σρόιτερ: Είχατε μια αντίστοιχη οικειότητα με τον κύριο Παππά, διότι ο κύριος Παππάς είπε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ πριν από λίγο διάστημα ότι ήρθε ο Μαρινάκης και μας είπε σας δίνω τον ΔΟΛ, στην ουσία δηλαδή, τη στήριξη του ΔΟΛ, για να διώξετε τον Καμένο από την κυβέρνηση. Συνέβη αυτό;

«Ο Καμμένος τι μπορούσε να μου κάνει εμένα; Ο Καμένος για ό,τι μου έχει κάνει τον έχω μηνύσει σύμφωνα με την ελληνική Δικαιοσύνη, του έχω κάνει συγκεκριμένες αγωγές. Ή, έχω απευθυνθεί στα ευρωπαϊκά δικαστήρια. Λοιπόν, δεν μου κάνει καμία ζημιά ο Καμμένος και, ξέρετε, δεν υπολόγισα ποτέ ότι ο κύριος Καμένος μπορεί να μου κάνει κάποια ζημιά. Εντάξει, είναι κουραστικό κάθε μέρα να προσπαθείς να ακούσεις κάποιον που προσπαθεί να σου δημιουργήσει ένα πρόβλημα αλλά, ξέρετε, μπορείτε να το δείτε και σήμερα όταν βλέπουμε τις δημοσκοπήσεις που είναι ο κύριος Καμένος. Άρα, δεν τον υπολόγισα ποτέ ότι μπορεί να μου κάνει τόσο μεγάλο κακό που να θέλω να φύγει από την κυβέρνηση».

- Είναι υπερβολικό να χαρίσω 23 εκατ. ευρώ στην κυβέρνηση για τον Καμμένο.

Αντώνης Σρόιτερ: Άρα, δεν προτείνατε εσείς ένα τέτοιο ντιλ. Είτε στον κύριο Παππά είτε οπουδήποτε αλλού.

«Ουδέποτε και επίσης θα ήταν πάρα πολύ ακριβό, εγώ πλήρωσα κάποια πολλά εκατομμύρια για να αγοράσω αυτές τις δυο εφημερίδες, το συνολικό κόστος είναι πάνω από 22-23 εκατομμύρια, πόσο έχει στοιχίσει… ε, τώρα να χαρίσω 23 εκατομμύρια στην κυβέρνηση για τον κύριο Καμμένο το βλέπω υπερβολικό».

- Η λογική όποιος δεν είναι μαζί μας, τον τελειώνουμε επικρατεί στη μαφία.

«Το να ασκείς κριτική στην κυβέρνηση εγώ το θεωρώ εποικοδομητικό γιατί και εμένα, στον Ολυμπιακό για παράδειγμα, στην επιχείρησή μου λιγότερο, γιατί δεν έχει αυτή την προβολή, το να σου ασκούν κριτική είναι καλό γιατί διορθώνεις τα λάθη σου. Δεν είναι κάτι το οποίο οποιοσδήποτε ασκεί κριτική τον θεωρούμε εχθρό. Ή πάμε να τον τελειώσουμε. Αυτοί είναι όροι μαφίας».

- Με τον Μητσοτάκη έχουμε τυπικές σχέσεις. Δεν είναι φίλος μου. 

«Αν ήταν φίλος μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ, όπως σας είπα για τον αείμνηστο πατέρα του, όπως σας είπα για τον παιδικό μου φίλο, τον Ισίδωρο, τον οποίο πάντρεψα με την Ντόρα, και με την ίδια την Ντόρα Μπακογιάννη. Δεν είναι ντροπή. Δεν έχουν κάνει κάτι οι άνθρωποι για να αισθανόμαστε άσχημα να είναι φίλοι μας. Προς Θεού».

«Εγώ ξέρετε κύριε Σρόιτερ δεν ντρέπομαι ποτέ ούτε για τους φίλους μου, ούτε για το τι έχω κάνει μέχρι σήμερα και θα σας πω το εξής, την οικογένεια Μητσοτάκη τη γνώρισα μέσω του αείμνηστου πατέρα μου. Ο οποίος είχε πολύ φιλικές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και είχα την τιμή μπορώ να πω πάρα πολλές φορές να κάτσω μαζί τους, να ακούσω διάφορες συζητήσεις και μπορώ να σας πω ότι είχα μια πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος είχε επαληθευτεί πολλές φορές πολλά χρόνια μετά. Και νιώθω περήφανος για αυτό. Σας λέω και πάλι ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος ότι είχα την τιμή και είχα ακούσει πάρα πολλές συζητήσεις και είχα βρεθεί μαζί τους».

- Ουδέποτε έχω φιλοξενήσει τον  Μητσοτάκη στο κότερο μου.

«Ουδέποτε εγώ έχω φιλοξενήσει τον κύριο Μητσοτάκη και όπως σας είπα τον έχω δει και ελάχιστες φορές».

- Όση σχέση έχει ο κύριος Τσίπρας με το Noor1, άλλη τόση έχω και εγώ. Δεν έχω ουδεμία σχέση. Αν χρησιμοποιήσω τις ίδιες πηγές παραπληροφόρησης, ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν είχε περάσει όμορφα στο Noor1.  

«Όση σχέση έχει ο κύριος Τσίπρας με το Noor1, άλλη τόση έχω και εγώ» ήταν η απάντηση του κ. Μαρινάκη όταν κλήθηκε να σχολιάσει πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού με την οποία καλούσε τον ίδιο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσουν αν ο πρόεδρος της ΝΔ έχει φιλοξενηθεί στο σκάφος του κυρίου Μαρινάκη και στο Noor1.  «Σας λέω ότι δεν έχω ουδεμία σχέση όπως σας το έχω ξαναπεί για να μην μπερδευόμαστε και επίσης όσο εμπλέκεται ο κύριος Τσίπρας με το Noor1 άλλο τόσο εμπλέκομαι και εγώ» είπε ο ηγέτης του Ολυμπιακού για να προσθέσει σε δηκτικό ύφος: «Και αν χρησιμοποιήσω τις πηγές παραπληροφόρησης του κυρίου Τσίπρα μπορεί να πω ότι ο κύριος Τσίπρας στο παρελθόν έχει περάσει πολύ όμορφα μέσα στο Noor1».

- Ο κ. Τσίπρας προέρχεται από πλούσια οικογένεια που πλούτισε κατά τη διάρκεια της Χούντας.

«Eίδαμε ένα γεγονός είδαμε τους ισολογισμούς ο κύριος Τσίπρας προέρχεται από μία πλούσια οικογένεια που πλούτισε κατά τη διάρκεια της χούντας . Λοιπόν αυτό είναι σαν να λέμε να σας φέρω ένα παράδειγμα κυρίεΣρόιτερ ότι πώς αισθάνεται ένας Κουβανός πολίτης όταν συζητούν υποθετικά για τον Τσε Γκεβάρα και λένε ότι η οικογένεια του Τσε Γκεβάρα του γνωστού επαναστάτη πλούτισε με δουλειές που είχε κάνει με το καθεστώς Μπατίστα ...θα είναι ιδιαίτερα περήφανοι; Άρα λοιπόν για έναν δήθεν αριστερό όπως ο κύριος Τσίπρας δεν πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες νιώθουν ιδιαίτερα περήφανοι όταν βλέπουν πώς πλούτισε οικογένειά του είναι πολύ απλά τα πράγματα».

- Ουδέποτε χρηματοδότησα της Ν.Δ. 

Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω ουδέποτε. Και αν το είχα κάνει αυτό δεν θα το έκανα επειδή ήθελα μια δουλειά ή μια κρατική προμήθεια αλλά για να τους βοηθήσω. Δεν έχει γίνει όμως αυτό.

- Επτά εφημερίδες διαθέτει ο Αλέξης ο ψεύτης για να τον αποθεώνουν

«Ο κύριος Τσίπρας μίλησε για επτά εφημερίδες ότι ελέγχω επτά εφημερίδες ...Για άλλη μία φορά μπερδεύτηκε με τον εαυτό του γιατί ο Αλέξης ο ψεύτης ελέγχει 7 εφημερίδες.  ξέρετε ποιες είναι αυτές εγώ θα μιλήσω με ονόματα και συγκεκριμένα όχι με αοριστολογίες : είναι η εφημεριδα των συντακτων ,είναι η αυγη, είναι η νέα σελίδα, είναι το ντοκουμέντο, είναι η δημοκρατία , είναι η εσπρέσσο και το έθνος».

«Αν τις διαβάσετε και κάποιος που μπορεί να καταλάβει ακόμη περισσότερο θα καταλάβει οτι αυτές οι Επτά εφημερίδες είναι στην υπηρεσία του άρα λοιπόν και επίσης αν πάμε και σε κανάλια  το open Τι είναι το κανάλι ; η ΕΡΤ όπως την έχουν καταντήσει τι είναι; για να μην κρυβόμαστε μιλάει για μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι εναντίον του και τα περισσότερα λοιπόν μέσα οι περισσότερες εφημερίδες υπέρ του είναι».

- Όταν ο κ. Τσίπρας μιλάει για το Βήμα και τα Νέα είναι καλύτερα να πλένει το στόμα του και να είναι πιο προσεκτικός

 «Αυτές οι εφημερίδες ανήκουν στην κεντροαριστερά και υπηρετούν τις ιδέες της αριστεράς δηλαδή να κάνουν τις υπερβάσεις τους να έχουν Ιδεολογία να είναι καθαρές στον αναγνώστη τους και οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους πολύ καλά , Άρα Επαναλαμβάνω ο κύριος Τσίπρας πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός όταν μιλάει για τα ΝΕΑ  και το ΒΗΜΑ ιδιαίτερα όταν το τελευταίο καιρό έχουμε επαληθευτεί τις περισσότερες φορές».

- Συλλαβίζω μεγάλες αλήθειες και δεν διαθέτω την ευφράδεια να λέω ψέματα όπως ο Τσίπρας.

«Όχι δεν την έχω αυτή την ευφράδεια να κοροϊδεύω τον κόσμο σε καθημερινή βάση εγώ συλλαβίζω αλήθειες μεγάλες αλήθειες συλλαβίζω μεγάλες επιτυχίες για την ομάδα μου , συλλαβίζω μεγάλα έργα για τον Πειραιά μας είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που συλλαβίζω  και δεν έχω αυτή την ευφράδεια να κοροϊδεύω τον ελληνικό λαό… Και όταν λέω να κοροϊδεύω τον ελληνικό λαό το αποκορύφωμα ποιο ήταν; στο Μάτι στο Μάτι ο κύριος Τσίπρας όταν έκανε αυτήν την συνάντηση τη Σύσκεψη με τους αρμόδιους υπουργούς ήξερε πολύ καλά ότι έχουμε νεκρούς και το ήξεραν όλοι και κορόιδευε για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό».

- Δεν είναι στα πλάνα μου η δημιουργία νέου κόμματος και δεν μ’ ενδιαφέρει η πολιτική

«Εγώ είμαι ο Βαγγέλης  Μαρινάκης από τον Πειραιά και όσον αφορά ένα νέο κόμμα όπως με είχατε ρωτήσει, παρά το γεγονός ότι μπορεί ο τόπος να έχει ανάγκη ένα νέο κόμμα, δεν είναι μέσα στα πλάνα μου και είδατε ότι δεν υπήρχε ούτε καν συζήτηση, γιατί και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά που κάνω αλλά και δεν υπάρχει χρόνος γιατί κάνω πολλά. Το να έχεις άποψη, κάθε έλληνας ευρωπαίος πολίτης, μπορεί να έχει άποψη για το τι συμβαίνει στον τόπο του».

- Ο Καλογρίτσας μπήκε στο γραφείο μου από την κανονική πόρτα.

«Ο λογος που εκανα την αποκαλυψη ηταν ο εξης: ο φακελος που ειχαμε καταθεσει να λαβουμε μερος στο διαγωνισμο και όταν το αποκτησαμε με 72 εκατ, μας ηλεγξαν οι αρχες από πού προερχονται τα χρηματα, αν είναι νομιμα και αποδειθχηκε αψεγαδιαστος φακελος. Το ηλεγξαν και ηξεραν από πού προερχονται τα χρηματα. Εφτασαν στο σημειο να μου στειλουν τον Καλογριτσα, ο οποιος δεν περναγε από τα γραφεια μου στον Πειραια ειδε φως και μπηκε να ζητησει 20 εκατομμυρια προκαταβολη για το καναλι. Ο κ.Καλογριτσας ηρθε επισημα στο γραφειο μου, όχι από την πισω πορτα, από την κανονικη, τον υποδεχθηκαν, υπαρχουν αυτοπτες μαρτυρες και καμερες ασφαλειας και τιποτα παραπανω. Απεχθανομαι να γραφεις τον κοσμο και δεν θα το εκανα ποτε. Υπαρχουν όμως καμερες ασφαλειας και ανθρωποι που δουλευουν στο κτιριο και ηταν εκει στην υποδοχη».

«Δεν εχει λογικη να περναει ενας φιοδοξος καναλαρχης στα γραφεια στον πειραια, να σταματησει το αυτοκινητο, να χτυπησει την πορτα και να πει, κυριε μαρινακη χρηματοδοτηστε το καναλι. Ο κ.καλογριτσας ηρθε στο γραφειο μου, το ραντεβου το εκλεισε ο κ.Παππας με εντολη του κΤσιπρα όπως μου ειχε πει, γιατι δεν εκανε τιποτα χωρις να το γνωριζει ο κ.Τσιπρας, με σκοπο να χρηματοδοτησω τον κ.Καλογριτσα».

- Οι σκευωροί του Noor1 θα πληρώσουν ακριβό τίμημα τα χρόνια που έρχονται.

«Στημένη σκευωρία από ανθρώπους για να μας κάνουν κακό και να φτιάξουν ατζέντα που χρησιμοποιούν σήμερα. Με το χέρι στην καρδιά, οι ρίζες μου είναι από την Κρήτη και από τον Πόντο και δεν έχω μάθει με φτύνουν και να σκύβω το κεφάλι. Όλοι αυτοί, υπάρχουν και πολιτικοί, οι οποίοι έχουν ανάμειξη σε αυτή την ιστορία, θα πληρώσουν ένα πολύ ακριβό τίμημα στα χρόνια που έρχονται. Για να μη βγουν αύριο και πουν, απειλή. Είναι μια υπόσχεση».

«Πριν από λίγο καιρό η κυβέρνηση ψήφισε ένα νόμο που είναι μια κοινοτική οδηγία ο οποίος ρητά γραφεί ότι δεν μπορεί ένα πολιτικό πρόσωπο να κάνει οποιαδήποτε αναφορά σε μια δικαστική υπόθεση που είναι εν εξελίξει. Ο πρωθυπουργός και μέλη της κυβέρνησης καθημερινά δεν ακολουθούν  το νόμο, τον παραβιάζουν. Όποτε ένας πρωθυπουργός που ακούμε σχεδόν κάθε μέρα να μιλάει για την υπόθεση μου για να φτιάξει ατζέντα και να καλύψει ανυπαρξία σε πολλά θέματα, είναι επικίνδυνος για τον τόπο, δεν μπορείς να παραβιάζεις ένα νόμο καθημερινά. Εγώ έχω οικογένεια, επιχειρήσεις, πολλούς φίλους, οπαδούς, που αυτό είναι ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί σε ένα άνθρωπο και ειδικά σε ένα άνθρωπο σαν και έμενα. Δεν θα το επιτρέψω, θα δείτε σύντομα ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της ιστορίας. Θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Δεν το εύχομαι ούτε στο μεγαλύτερο εχθρό μου. Δεν μπορείς να ζεις σε μια δημοκρατική χωρά και η κυβέρνηση καθημερινά να προσπαθεί να επηρεάσει συγκεκριμένες υπηρεσίες εναντίον σου».

- Ο κ. Τσίπρας από τη μέρα που έγινε πρωθυπουργός είπε 5 εκατ. ψέματα και έχει διαπράξει 3 εκατ. εγκλήματα και παραμένει πρωθυπουργός. Αυτό τα λέει όλα.

- Για τον Πέτρο Κόκκαλη

«Θεωρώ ότι η ομάδα που έχουμε, αυτά που έχει κάνει μέχρι σήμερα, τα έκανε χωρίς τον Πέτρο Κόκκαλη. Και αυτά που θα κάνουμε τα επόμενα πέντε χρόνια, το ίδιο».

«Τι λέει λοιπόν ο κ. Κόκκαλης, ότι του έκανα πρόταση να είναι υποψήφιος δήμαρχος... Είπε ότι δεν δέχτηκε να είναι δοτός δήμαρχος. Σας λέω λοιπόν, κύριε Σρόιτερ, που έχετε μια διευθυντική θέση στην εφημερίδα που εργάζεστε ή στο κανάλι που εργάζεστε. Σας κάνω μια πρόταση για να αναλάβετε μια υψηλότερη διευθυντική θέση. Και μου λέτε: "Κύριε Μαρινάκη, σας ευχαριστώ αλλά δεν θέλω να είμαι δοτός διευθυντής". Και επανέρχομαι, με μια καινούργια πρόταση, ότι ξέρετε κάτι; Να μην είσαι πάνω από τον διευθυντή αλλά να είσαι απλός υπάλληλος του καναλιού. Και μου λες "ευχαριστώ την αποδέχομαι". Δηλαδή από τη μια λες ότι δεν δέχεσαι να είσαι δοτός δήμαρχος, αλλά δέχεσαι να είσαι δοτός δημοτικός σύμβουλος; Ούτε άξια σχολιασμού δεν είναι αυτά. Εγώ θέλω να το αφήσω εδώ. Δεν χρειάζεται ούτε να ασχολούμαστε με τον Πέτρο, του ευχήθηκα καλή επιτυχία και εδώ τελειώνουμε.

«Το πρώτο πράγμα που είχα πει στον Πέτρο Κόκκαλη, το είχα πει και στον πατέρα του, το είχε πει και ο Μώραλης, όσο καιρό είναι στον Δήμο Πειραιά: Εταιρείες Intracom, Intralot, οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένεια Κόκκαλη δεν θα κάνει καμιά δουλειά με τον Δήμο. Ασχετα αν προσπάθησαν με ένα πάρκινγκ, με ένα γκαράζ να κάνουν δουλειές με τον Δήμο. Αλλά, τέλος πάντων, όσο καιρό βρίσκεται ο Γιάννης Μώραλης στον Δήμο Πειραιά και εγώ μαζί του (ή και εγώ να μην ήμουν εκεί), ήταν ξεκάθαρο ότι δεν θα γίνει καμιά δουλειά με εταιρείες που ανήκουν στην οικογένεια Κόκκαλη».

- Μεγάλη αγάπη ο Ολυμπιακός

Αντώνης Σρόιτερ: Τι αγαπάτε περισσότερο;

«Τον Ολυμπιακό. Ασχολούμαι πολλές ώρες με την ομάδα. Από την άλλη, η ναυτιλία με ευχαριστεί, είναι περιβάλλον ανταγωνιστικό, έχεις να κάνεις με ανθρώπους έξυπνους, μορφωμένους, με μυαλά. Και θα πρέπει να τους ανταγωνίζεσαι και να κερδίζεις. Αρα είναι κάτι που μου αρέσει, κάνει καλό και στο μυαλό μου και στην καθημερινότητά μου».

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα