Δεκαπεντάχρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από 38χρονο επιχειρηματία επειδή προσπάθησε να προστατέψει τον σκύλο του. Όλα συνέβησαν περίπου στις 21.30 το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον taxydromos.gr, η 40χρονη Βολιώτισσα που κατήγγειλε το περιστατικό, μητέρα του ανήλικου, άκουσε φωνές, βγήκε από την πολυκατοικία και έτρεξε στο δρόμο να δει τι συμβαίνει. Όπως περιέγραψε, με τρόμο και αναστάτωση είδε το γιο της να είναι γεμάτος αίματα στο πρόσωπο και τον επιχειρηματία να φωνάζει, να απειλεί και να έχει επιθετικές διαθέσεις. Ο ανήλικος προσπάθησε να προστατέψει τον σκύλο του, μπροστά στον επιχειρηματία που εξαγριώθηκε επειδή το ζώο ούρησε στο πεζοδρόμιο.

Ο επαγγελματίας -όπως καταγγέλθηκε- κλώτσησε το σκυλί. Ο 15χρονος άπλωσε το χέρι του για να προστατέψει το ζώο και τότε ο 38χρονος επιτέθηκε και σε εκείνον. «Του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να λυθεί η μύτη του και να αρχίσει να αιμορραγεί. Ήταν γεμάτος αίματα όταν τον είδα» ανέφερε η μητέρα του, η οποία έτρεξε σοκαρισμένη να ζητήσει το λόγο. Ωστόσο, ο 38χρονος άρχισε να καταφέρεται απειλητικά και σε εκείνη, μπροστά σε πλήθος κόσμου, που είχε συγκεντρωθεί και προσπαθούσε να τον συνετίσει. Τελικά το επεισόδιο έληξε, καθώς στον τόπο έτρεξε και ο πατέρας της οικογένειας και ο 38χρονος αποχώρησε.

Η γυναίκα ανέφερε στην εφημερίδα ''Ταχυδρόμος'' του Βόλου:

«Πήγαμε το παιδί στο Νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Η μύτη του δεν σταματούσε να τρέχει αίμα. Θα κινηθούμε νομικά κατά του 38χρονου. Συγκεντρώνουμε όλα τα απαραίτητα χαρτιά και θα υποβάλουμε μήνυση. Δεν μπορεί να επιτίθεται σε έναν ανήλικο που είναι ανυπεράσπιστος να προστατέψει τον εαυτό του. Δεν μπορεί να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο επειδή ένα ζώο έκανε την ανάγκη του στη γωνία του πεζοδρομίου. Το παιδί θα πήγαινε το σκυλάκι στο πάρκο, αλλά λόγω της κίνησης των αυτοκινήτων το τεριέ δεν συγκρατήθηκε και έκανε την ανάγκη του. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή» κατέληξε.