Σε ένα πιο φιλικό και ζεστό περιβάλλον πέρασε τη νύχτα του το 6χρονο κοριτσάκι που βρέθηκε σε καταυλισμό Ρομά στον Τύρναβο. Η μικρή «Νικολέτα» κοιμήθηκε σε σπίτι της Πρόνοιας παρέα με άλλα παιδάκια που βρίσκονται εκεί.

Στο πλευρό της βρίσκονται ψυχολόγοι, ενώ η παρουσία της στην Πρόνοια θα είναι προσωρινή μέχρι να βρεθεί λύση από την Εισαγγελία ή μέχρι να βρεθούν οι πραγματικοί της γονείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό το μικρό κοριτσάκι με το γλυκό προσωπάκι και τα μεγάλα εκφραστικά μάτια απαντά ακόμη μονολεκτικά στους ψυχολόγους που την βλέπουν ενώ ιδιαίτερο προβληματισμό έχει δημιουργήσει στους αρμοδίους η απάντησή της πως έχει δυο μαμάδες.

Η αστυνομία πάντως αναζητά τη λύση στο μυστήριο της 6χρονης ακόμη και στους καταυλισμούς τσιγγάνων στη γειτονική Βουλγαρία. Ο άνδρας και η γυναίκα, που αρχικά εμφανίστηκαν ως οι γονείς της μικρής Νικολέτας, και στη συνέχεια αποδείχθηκε πως δεν είναι οι βιολογικοί γονείς της, έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις όταν εξετάστηκαν από την αστυνομία.

Οι αρχικές πληροφορίες που έδωσαν, πως πήραν την 6χρονη από μια Βουλγάρα, θύμισε στους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση, την ιστορία της μικρής «Μαρίας» και αμέσως ενεργοποίησαν τους συνδέσμους τους στη γειτονική χώρα. Στη συνέχεια όμως οι συλληφθέντες ισχυρίστηκαν πως η γυναίκα αυτή τους παρέδωσε την μικρή από τότε που ήταν βρέφος.

Μέχρι και σήμερα πάντως οι αρχές δεν έχουν εντοπίσει κάποιο αξιόπιστο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στην εύρεση των βιολογικών γονιών της μικρής, το μέλλον της οποίας φαντάζει αβέβαιο.

Ένα μέλλον που ίσως αλλάξει προς το καλύτερο γιατί όπως είπαν χτες στο protothema.gr οι αρμόδιοι από το «Χαμόγελο του Παιδιού» έχουν κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχουν ενημερώσει την εισαγγελία πως είναι έτοιμοι να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια για την 6χρονη.