Υλικά
350γρ ανανάς φρέσκος κομμένος σε μικρά κομμάτια και παγωμένος
1 συσκευασία γάλα καρύδας (400ml)
1 ζαχαρούχο γάλα κρύο από το ψυγείο
1 συσκευασία garni μικρή (χτυπάμε με 150ml γάλα φρέσκο κρύο)

Διαδικασία
Βάζουμε τον παγωμένο ανανά στο multi και τον αλέθουμε μέχρι να γίνει πουρές.
Στο μίξερ ανακατεύουμε το γάλα καρύδας με το ζαχαρούχο και προσθέτουμε και το garni με τα 150 ml κρύο γάλα.
Προσθέτουμε τον αλεσμένο ανανά και ανακατεύουμε πολύ καλά τα υλικά με το μίξερ.
Αν έχετε παγωτομηχανή αδειάζετε το μείγμα εκεί. Εγώ βαρέθηκα να τη βάλω και το άδειασα σε ένα μπολ και ανακάτευα που και που με το σύρμα. Πριν σερβίρετε αφήνετε λίγη ώρα έξω από την κατάψυξη.
πηγή:tastyday.gr