Λαχταριστά σοκολατάκια με ινδική καρύδα
Διατηρούνται σε μέρος δροσερό πάντα σκεπασμένα
Υλικά
Ινδική καρύδα 300 γρ τριμμένη
Ζαχαρούχο γάλα 350 γρ
Κουβερτούρα 500 γρ
Οδηγίες
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και την τριμμένη ινδική καρύδα κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πλάθουμε στο χέρι μας στενόμακρα παχουλά σοκολατάκια. Τα βάζουμε σκεπασμένα με διάφανη μεμβράνη στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Βουτάμε ένα-ένα τα σοκολατάκια μας στην σοκολάτα με γρήγορες κινήσεις και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα. Αφήνουμε μέχρι να παγώσει η σοκολάτα κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
πηγή:chefoulis.gr
Ινδική καρύδα 300 γρ τριμμένη
Ζαχαρούχο γάλα 350 γρ
Κουβερτούρα 500 γρ
Οδηγίες
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και την τριμμένη ινδική καρύδα κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πλάθουμε στο χέρι μας στενόμακρα παχουλά σοκολατάκια. Τα βάζουμε σκεπασμένα με διάφανη μεμβράνη στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Βουτάμε ένα-ένα τα σοκολατάκια μας στην σοκολάτα με γρήγορες κινήσεις και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα. Αφήνουμε μέχρι να παγώσει η σοκολάτα κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
πηγή:chefoulis.gr