Υλικά
Κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ
Κιμά χοιρινό 250 γρ
Αυγά 2
Κρεμμύδια 2 τριμμένα
Μαϊντανό 1 φλυτζανι του καφέ ψιλοκομμένο
Ψωμί μπαγιάτικο 4 φέτες μουλιασμένες και στυμένες
Αλάτι - πιπέρι
Κύμινο
Ρίγανη
Λάδι 2 κουταλιές σούπας
Σκόρδο 2 σκελίδες
Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα

Οδηγίες
Σε ένα σκεύος γυάλινο βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , τα ζυμώνουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Όταν τα πλάθουμε στρογγυλά ενδιάμεσα βρέχουμε και τα χέρια μας , ένα μυστικό για να γίνουν πιο αφράτα. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε .Όχι πολύ, ώστε να μην ξεραθούν και να παραμείνουν αφράτα.
πηγή:chefoulis.gr