Εύκολη συνταγή για αφράτα τηγανιτά κεφτεδάκια
Meatballs-6
Γεύσεις

Εύκολη συνταγή για αφράτα τηγανιτά κεφτεδάκια

Η γρήγορη λύση στην πείνα

Συνοδέψτε τα με πατάτες τηγανιτές

Υλικά
Κιμά μοσχαρίσιο 500 γρ
Κιμά χοιρινό 250 γρ
Αυγά 2
Κρεμμύδια 2 τριμμένα
Μαϊντανό 1 φλυτζανι του καφέ ψιλοκομμένο
Ψωμί μπαγιάτικο 4 φέτες μουλιασμένες και στυμένες
Αλάτι - πιπέρι
Κύμινο
Ρίγανη
Λάδι 2 κουταλιές σούπας
Σκόρδο 2 σκελίδες
Μουστάρδα 1 κουταλάκι γλυκού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα

Οδηγίες
Σε ένα σκεύος γυάλινο βάζουμε τον κιμά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , τα ζυμώνουμε πολύ καλά και τα αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Όταν τα πλάθουμε στρογγυλά ενδιάμεσα βρέχουμε και τα χέρια μας , ένα μυστικό για να γίνουν πιο αφράτα. Τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε .Όχι πολύ, ώστε να μην ξεραθούν και να παραμείνουν αφράτα.
πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα