Εύκολη συνταγή για γαρίδες σαγανάκι
Saganaki-with-shrimp-a
Γεύσεις

Εύκολη συνταγή για γαρίδες σαγανάκι

Ένας νόστιμος θαλασσινός μεζές

Ιδανικό πιάτο για καλοκαιρινά τραπέζια

Υλικά
Γαρίδες 1 κιλό καθαρισμένες με τα κεφάλια τους
Ντοματάκια 1 κουτί περασμένα στο μούλτι
Ελαιόλαδο 5 κουταλιές της σούπας
Βούτυρο 50 γρ
Κρασί 1/2 ποτήρι
Ταμπάσκο 1 κουταλάκι του γλυκού
WORCESTERSHIRE 1 κουταλάκι του γλυκού
Φέτα 300 γρ
Αλάτι - πιπέρι
Νερό 1 φλυτζάνι του καφέ

Οδηγίες
Βράζουμε την ντομάτα με το νερό για λίγο, συμπληρώνουμε το λάδι,το βούτυρο, αλάτι και πιπέρι. Βάζουμε και τις γαρίδες, το ταμπάσκο και την σος. Όταν πάρει καλή βράση το σβήνουμε με το κρασί. Το αφήνουμε να βράσει για 5 λεπτά. Τα αδειάζουμε στο πυρέξ στρώνουμε σε φέτες το τυρί και το ψήνουμε στο γκριλ μέχρι να ροδίσει.
πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα