Εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό ανανά
_Pineapple_Ice_Cream
Γεύσεις

Εύκολη συνταγή για σπιτικό παγωτό ανανά

Δροσιστικό και πεντανόστιμο

Για μικρούς και μεγάλους

Υλικά
Ανανάς 500 γρ φρέσκος ή κονσέρβα
Λεμόνι 1 τεμ μόνο τον χυμό του
Ζάχαρη 40 γρ
Γάλα 100 ml φρέσκο
Γάλα 50 ml συμπυκνωμένο

Οδηγίες
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ τον ανανά μαζί με την ζάχαρη και τον χυμό λεμονιού. Τα δουλεύουμε αρκετή ώρα στο μπλέντερ να ανακατευτούν πολύ καλά. Προσθέτουμε στην συνέχεια το φρέσκο μαζί με το συμπυκνωμένο γάλα και τα χτυπάμε όλα μαζί για λίγο. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μεμβράνη και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Κάθε μισή ώρα το βγάζουμε και το σπάμε καλά καλά με ένα πιρούνι. Αυτό το κάνουμε 4-5 φορές για να αφρατέψει το παγωτό. Στην συνέχεια το αφήνουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες τουλάχιστον κι είναι έτοιμο να το σερβίρουμε.
πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα