Ζεστή σοκολάτα με τζίντζερ
sokolata-rofima
Γεύσεις

Ζεστή σοκολάτα με τζίντζερ

Δείτε τα υλικά και τις οδηγίες παρασκευής

Υλικά
Γάλα 250 ml
Κρέμα γάλακτος 150 ml
Κουβερτούρα 100 γρ
Κουβερτούρα γάλακτος 50 γρ
Τζίντζερ σκόνη 1/2 κουταλάκι του γλυκού

Οδηγίες

Βάζουμε σε ένα μικρό κατσαρολάκι το γάλα, την κρέμα γάλακτος και την σκόνη τζίντζερ. Το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να ζεσταθεί καλά το γάλα. Αποσύρουμε από την φωτιά, προσθέτουμε την κουβερτούρα (σε κομμάτια) και μετά από ένα λεπτό ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει όλη η σοκολάτα. Τοποθετούμε πάλι σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς για άλλα 2-3 λεπτά και είναι έτοιμη να την σερβίρουμε ζεστή. Οι συγκεκριμένες δοσολογίες μας βγάζουν τρία φλυτζάνια τσαγιού και αν δεν μας αρέσει το τζίντζερ μπορούμε να το παραβλέψουμε.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα