1 μάνγκο κομμένο σε κύβους περίπου 300 γρ
4-5 κ.σ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. φρέσκια κρέμα γάλακτος φυτική κρύα
Εκτέλεση
Κόβουμε το μάνγκο σε καβάκια και τα βάζουμε απλωτά σε σακούλα ψυγείου και στην κατάψυξη για 24 ώρες να καταψυχθούν. Βάζουμε για λίγη ώρα το μπολ του μπλέντερ στο ψυγείο να είναι παγωμένο.
Βάζουμε στο μπλέντερ την κρέμα, τη ζάχαρη και τα φρούτα και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Το μείγμα είναι παγωμένο και έχει πήξει. Αν θέλουμε το σερβίρουμε σε αυτό το στάδιο αλλιώς ακολουθούμε τις οδηγίες της παγωτομηχανής.