Κακές Παρέες
Κακές Παρέες Χρήστος Φερεντίνος Ματίνα Σπυροπούλου
Φιλετάκια κοτόπουλου με κάρυ και μουστάρδα
Honey-Mustard-Cropped_chicken
Γεύσεις

Φιλετάκια κοτόπουλου με κάρυ και μουστάρδα

Συνοδέψτε τα με ρύζι

Υλικά
Φιλέτο κοτόπουλο 600 γρ
Κάρυ λίγο
Μουστάρδα 1 κουταλιά σούπας κοφτή
Λάδι
Λεμόνια 2
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες
Κόβουμε το φιλέτο μας σε μικρότερα φιλετάκια , τα αλατοπιπερώνουμε , τα λαδώνουμε , ρίχνουμε και το κάρυ και τα αφήνουμε στο ψυγείο να μαριναριστούν για 1 ώρα. Βάζουμε το ειδικό τηγάνι ή αντικολλητικό στο μάτι της κουζίνας να ζεσταθεί καλά. Μέχρι να ζεσταθεί ετοιμάζουμε την σώς σε ένα μπωλ. Βαζουμε δηλαδή τον χυμό των λεμονιών , λάδι (μία κουταλιά σούπας γεμάτη) , μουστάρδα (μια κουταλιά σούπας κοφτή) , αλατοπίπερο και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι μέχρι να πήξει ελαφρώς. Βγάζουμε τα φιλετάκια από το ψυγείο και τα ψήνουμε στο τηγάνι που αφήσαμε να ζεσταθεί. Ένα – ένα όπως ψήνονται και όσο είναι ζεστά τα βουτάμε μέσα στην σως που φτιάξαμε. Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδεύσετε με τηγανιτές πατάτες ή ψητά λαχανικά.
Πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα