Λαχταριστά σοκολατάκια τύπου bounty
homemade_bounty_bars_
Γεύσεις

Λαχταριστά σοκολατάκια τύπου bounty

Για μικρούς και μεγάλους

Υλικά
Ινδική καρύδα 300 γρ τριμμένη
Ζαχαρούχο γάλα 350 γρ
Κουβερτούρα 500 γρ

Οδηγίες
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το ζαχαρούχο γάλα και την τριμμένη ινδική καρύδα κι ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη. Πλάθουμε στο χέρι μας στενόμακρα παχουλά σοκολατάκια. Τα βάζουμε σκεπασμένα με διάφανη μεμβράνη στο ψυγείο και τα αφήνουμε για 15 λεπτά. Παράλληλα λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Βουτάμε ένα-ένα τα σοκολατάκια μας στην σοκολάτα με γρήγορες κινήσεις και τα αραδιάζουμε σε λαδόκολλα. Αφήνουμε μέχρι να παγώσει η σοκολάτα κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Πηγή:chefoulis.gr

*Διατηρούνται σε μέρος δροσερό πάντα σκεπασμένα.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα