Εύκολη συνταγή για τραγανές γαρίδες πανέ
Oven-Fried_Shrimp_
Γεύσεις

Εύκολη συνταγή για τραγανές γαρίδες πανέ

Συνδυάστε τις με σως

Υλικά
Γαρίδες 1 κιλό (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι)
Αυγά 3 χτυπημένα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Τριμμένη φρυγανιά 150 γρ
Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Αλάτι

Οδηγίες

Πλένουμε τις γαρίδες , τις στραγγίζουμε καλά και τις αλατίζουμε. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι. Ξεκινάμε το πανάρισμα αλευρώνοντας τις γαρίδες καλά, μετά τις βουτάμε στο αυγό και τέλος τις περνάμε από τη φρυγανιά. Τηγανίζουμε στο καυτό λάδι. Τις βγάζουμε όταν έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι κι τις απολαμβάνουμε.
πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα