Υλικά
Για την σάλτσα ντομάτας

λίγο λάδι
1 ξερό κρεμμύδι
1 μεγάλο κουτί ντομάτα κονσέρβα ή 1 κιλό φρ. ντομάτες
1 δάφνη, 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
και από 1 κουταλάκι ρίγανη, θυμάρι, βασιλικό και ζάχαρη
1 φλιτζάνι νερό, αλάτι και πιπέρι

Για την επιφάνεια

10 λευκά μανιτάρια κομμένα σε φέτες
4 φέτες μπέικον
2 φέτες ζαμπόν ψιλοκομμένο
1 κούπα κασέρι τριμμένο


Εκτέλεση
Βράζουμε τη σάλτσα για 20 λεπτά μέχρι να πήξει. Την στρώνουμε στην επιφάνεια της πίτσας και πάνω βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτουμε το τυρί και ψήνουμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.