Κεντρικό Μαγκαζίνο
Κεντρικό Μαγκαζίνο Ανδριάνα Ζαρακέλη
Ψητός σολομός με μαύρη ζάχαρη και μουστάρδα
sol
Γεύσεις

Ψητός σολομός με μαύρη ζάχαρη και μουστάρδα

Υλικά
4 φιλέτα σολομού
μουστάρδα Ντιζόν
Μαύρη ζάχαρη
Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Aλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τη μαύρη ζάχαρη ( η αναλογία είναι ανάλογη με το βαθμό της γλυκύτητας που μας αρέσει ).

Τοποθετούμε τα φιλέτα του ψαριού με το δέρμα προς τα κάτω σε μία σχάρα ψησίματος ή σε ένα ταψί που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε το πάνω μέρος του ψαριού με το μείγμα της μουστάρδας και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά και τα συνοδεύουμε με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα